PROGRAMMA (onder voorbehoud)

KRÖNUNGSMESSE van W.A. Mozart

24 December 19.00 Nachtmis met Anna Karnovska, zang en Ruud Verbunt, orgel

22.30 uur Nachtmis : Krönungsmesse van W.A. Mozart

Heuvels Gemengd Koor met solisten Anna Karnovska Olga Prosolenko (beiden uit Oekraïne) Nick Kuipers, tenor Peter van Hoesel, bas Organist Rob Nederlof, stadsorganist

Algehele muzikale leiding Jos Vingerhoets

25 December 11.30 uur Herhaling van de Krönungsmesse

26 December 11.30 uur Hoogmis met zang door Anna Karnovska

Informatie over ons koor:

Het koor repeteert iedere woensdagavond in het eigen repetitielokaal dat in de linker vleugel van de kerk staat.

De heren starten om 19.30 uur en om 20.30 uur zijn de dames present. Na het drinken van een kopje koffie of thee start om 20.45 uur de gezamenlijke repetitie. Na afloop (om ongeveer 22.15 uur) kan men onder het genot van een drankje nog gezellig wat bijpraten. Het koor is een echte vriendenclub.........................

Met uitzondering van de eerste zondag van de maand verzorgt het koor op zondag de Hoogmis van 11.30 uur. Voorts zingen wij tijdens de plechtigheden van de Goede Week, Pasen, Pinksteren en Kerstmis en bij huwelijken en uitvaarten.

Heeft u interesse in ons koor of wilt u een keer een repetitie bijwonen, neem dan contact op met de heer Harry Klinkers, voorzitter van het Heuvels Gemengd Koor, tel. 013-5300360

Het koor zoekt aanvulling: met name sopranen

Indien u het Heuvels Gemengd Koor wilt laten zingen bij een huwelijk of uitvaart (ook in een andere kerk in de regio Tilburg) kunt u contact opnemen met Peer Bedaux tel. 013 - 5434407 ppbedaux@zonnet.nl